Stagella vietetään Taiteiden yötä!

30.06.2017 | klo 16:33 | Uutiset

Festariviikon torstai on Taiteiden yö – jipii! Kaikki ohjelma on ilmaista, ja sillä hemmotellaan niin suomiräpin ja runouden ystäviä kuin kuvataiteesta tai museoalastakin kiinnostuneita. Ravintolat palvelevat koko illan, ja Kesäpihalla voi tunnelmoida myöhäiseen asti.

MUSIIKKI: DJ Kridlokk, Kesäpiha klo 21
Alkuvuodesta 2017 tauolta palannut DJ Kridlokk esiintyy Korjaamon Taiteiden yössä. Helmikuussa uuden singlen S/O tiputtaneen räppärin edellinen levy Mutsi oli vuoden 2014 kovimpia julkaisuja. Viime vuonna DJ Kridlokk, eli Kristo Laanti, julkaisi toisella artistinimellään Khidillä samaten arvostelumenestykseksi nousseen Ohi-albumin. 

KINO: Kohti tulevaisuuden museota, klo 17
Museot ovat nyt muutoksen tilassa ja suositumpia kuin koskaan. Mutta miten niiden käy tulevaisuudessa? Uudessa dokumentissa Minna Joenniemi selvittää, millaista tulevaisuutta museot meille ja itselleen ennustavat. Tuula Viitaniemen ohjaamassa dokumentissa Minna Joenniemi haastattelee monia museomaailman vaikuttajia, mutta ongelmiin ja ratkaisuihin perehdytään myös museon työntekijöiden kanssa. Matka tulevaisuuteen alkaa häistä Vantaan kaupunginmuseossa, jossa järjestetään siviilivihkimisiä.

Osallistu Facebook-tapahtumaan.

RUNOKUU: Suvi Nurmi: Lemmenloitsut, Kesäpiha klo 17-21
Ryppyjä rakkaudessa? Kokeile sanojen voimaa! Lemmenloitsut-kojusta kuka tahansa voi tilata kalevalamittaisen loitsurunon rakkauselämänsä parantamiseksi. Kuva- ja sanataiteilija Suvi Nurmen kirjoittamista loitsuista saa avun niin sydänsuruihin, tosirakkauden löytämiseen, hankalan exän karkottamiseen kuin pitkän parisuhteen lujittamiseenkin, eikä seksiseuran toivomistakaan tarvitse ujostella. Mikäli valmiista aiheista ei löydy sopivaa, kojusta saa täytettäväkseen lomakkeen, jolla voi tilata yksilöllisen mittatilausloitsun juuri omiin tarpeisiinsa.

Korjaamon Taiteiden yö 2017 myös Facebookissa.

LISÄTIETOJA