Uutta ohjelmaa: huippukiinnostavia keskusteluja elokuvien yhteydessä!

17.08.2017 | klo 11:03 | Uutiset

Stagen elokuvaohjelmiston yhteyteen on varmistunut uusia keskustelutilaisuuksia. Tulevaisuutta pohditaan niissä mm. ilmastonmuutoksen ja museoalan näkökulmasta. Älyhermoja kutkuttava lisä elokuvaelämykseen!

Tiistaina 22.8. John Websterin Tulevilla rannoilla -elokuvan jälkeen keskustellaan elokuvan teemoista. Mikä on vastuumme tulevien sukupolvien hyvinvoinnista? Millainen Suomi on vuonna 2060? Miten voimme vaikuttaa tulevaisuuteen? Tilaisuutta moderoi Climate Leadership Councilin toimitusjohtaja Jouni Keronen ja keskustelemassa ohjaaja John Websterin lisäksi Smart & Clean -säätiön toimitusjohtaja Tiina Kähö sekä näyttelijä ja Artsense Oy:n perustaja Niina Nurminen

Taiteiden yönä 24.8. esitetään Kohti tulevaisuuden museota -dokumentti. Sen jälkeen keskustellaan museoalan tulevaisuudesta. Keskustelussa pohditaan museoiden kehittymistä ja sitä, miten se vaikuttaa itse niissä esitettäviin taiteeseen. Mikä on museoiden rooli tulevaisuudessa? Paikalla keskustelemassa ovat toimittaja Minna Joenniemi, kirjailija ja teatterintekijä Laura Gustafsson, taiteilija Kimmo Modig, Amos Rex -taidemuseon johtaja Kai Kartio ja Arkkitehtuurimuseon johtaja Juulia Kauste.

Muista myös jo aiemmin ilmoitettu Laatukirjallisuuden tulevaisuus -keskustelu Rax Rinnekankaan Maailman viimeinen kirjakauppa -elokuvan yhteydessä!

LISÄTIETOJA