Draama-Helmi, Viiksimaisteri "The Use of a Personal Computer 2017"

23.08.2017 - 23.08.2017


AIKA: ke 23.8. klo 20:00
PAIKKA: Vintti

Draama-Helmi

Korjaamon Vintin valtaa undergroundista pinnalle pompahtanut Draama-Helmi. Draama-Helmin "epäselvässä räpissä" ja silottelemattomassa spoken wordissa liikutaan kieroissa, inhorealistisissa ja välillä vihaisissa maailmoissa, mutta mukana on pehmeä, eksynyt, varovainen ja lapsenomainen ystävä, oikealta nimeltään Helmi Kajaste. Toukokuussa uuden Draama-Helmi ihmisten ilmoilla -albuminsa julkaissut taiteilija valloittaa keikoilla sympaattisella aitoudellaan ja musiikin kokeellisiin, unenomaisiin kerroksiin uppoutuvalla vinksahtaneisuudellaan.
 

The Use of a Personal Computer 2017

Viiksimaisterin ja Leonid Deminin The Use of a Personal Computer 2017 on tietokoneen käyttöjärjestelmässä tapahtuva ja sen ominaisuuksia hyväksi käyttävä audio-3D-visuaalinen esitys. Viiksimaisteri panee yleisön seuraamaan kaikkea tietokoneellaan tapahtuvaa, lennättää katsojaa pitkin tiedostoja, sivustoja ja ohjelmistopäivityksiä. Hypnoottisen kirjavana vilkkuva improvisaatioesitys tekee Facebookista neliseinäisen huoneen ja monistaa YouTube-videot äärettömään toistuviksi kaiuiksi. Arkisesta ja henkilökohtaisesta tulee huvittavaa ja viihdyttävää. Leonid Deminin tummanpuhuvan jyhkeä modulaarisyntetisaattorimusiikki on teoksessa kuin oma tilaulottuvuutensa. Livenä soitettu elektroninen ääniraita vie kuvaa yhtä lailla kuin kuva ääntä.


Liput ennakkoon 8€ / korjaamolainen 7€
Liput ovelta 10 € / korjaamolainen 9 €

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Lataa...

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA