PERUTTU: Alessandro Cortini presents Avanti (Italia), Destroyer 2048 (Suomi)

26.08.2017 - 26.08.2017

PERUTTU!

Alessandro Cortini joutuu perumaan konserttinsa Stage-festivaalilla. Artisti ei henkilökohtaisista syistä johtuen voi matkustaa elokuussa Eurooppaan. Alessandro pahoittelee tilannetta. Tiketti on yhteydessä lipun ostaneisiin.

 

...


AIKA: la 26.8. klo 22:00
PAIKKA: Vaunusali

Alessandro Cortini presents Avanti

Avanti on audiovisuaalinen kokonaisuus, joka pohjautuu Alessandro Cortinin isoisän kuvaamille Super 8 -kotivideoille. Syntetisaattori-improvisaationa alkanut projekti kasvoi henkilökohtaisten muistojen käsittelyksi äänen kautta. Analogisten syntetisaattorien mestarina tunnettu Cortini soittaa vähäeleistä ja intiimiä, miltei meditatiivista musiikkia, joka vie kuulijansa syvälle omaan maailmaansa. Kuvamateriaalin auringon haalistuttamasta haikeasta nostalgisuudesta huolimatta teos katsoo eteenpäin ja osoittaa toiveikkaana tulevaisuuteen.

Italialainen Alessandro Cortini on soittanut muun muassa Nine Inch Nailsin riveissä ja tehnyt yhteistyötä elektropopyhtye Ladytronin kanssa. Hänellä on myös sooloprojekti, SONOIO.
 

Destroyer 2048

Destroyer 2048 on Tatu Nenosen ja Ilmari Paanasen kollektiivi, joka antaa alustan luoda performatiivista ja kokeilevaa taidetta välineestä riippumatta. Ääni ja kuva nostetaan tärkeään rooliin ja keskiössä on halu väärinkäyttää laitteita ja niiden logiikkaa. Keikka improvisoidaan alusta loppuun. Tarkoituksena on löytää jokaisella kerralla uudenlainen lähestymistapa käyttää sähköä äänen ja kuvantuottamisen välineenä.

 


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.
Liput ennakkoon 20 € / korjaamolainen 18 €
Liput ovelta 22 € / korjaamolainen 20 €
Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Lataa...

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA