Rax Rinnekangas: Maailman viimeinen kirjakauppa (ensi-ilta)

27.08.2017 - 27.08.2017


AIKA: su 27.8. klo 12
PAIKKA: Kino
LIPUT: 9,50€ / korjaamolaiset 8,50€ (sis. Tiketin palvelumaksu)

Maailman viimeinen kirjakauppa on kuvaus kirjallisuuden rakastajien erikoisesta matkasta, jonka tarkoituksena on vertauskuvallisesti pelastaa "viimeiset laatukirjat" monikansallisten viihdetermiittien käsistä. Ryhmä matkustaa autiomaassa minibussilla, johon on lastattu kokoelma "viimeisiä laatukirjoja". Matkan tavoitteena on löytää autiomaasta paikka, johon he rakentavat "maailman viimeisen kirjakaupan". Paikka on psykologisesti ja maantieteellisesti tarkoitukseensa se oikea, koska siellä paperille painetut laatukirjat ovat turvassa teollisuuden termiiteiltä, jotka syövät kaupungeissa niiden elintilaa. 

Vastavalmistunutta elokuvaa, jota mm. Hannu-Pekka Björkman tähdittää, luonnehditaan ainoaksi lajissaan, uskomattomaksi seikkailuksi lukemisen kulttuurin ja laatukirjallisuuden pelastamiseksi. Elokuva on kutsuttu lukuisiin kohteisiin eri maihin ensi syksylle ja talvelle, mm. Lissaboniin ja Istanbuliin, joissa järjestetään kirjallisuuskongressit elokuvan teemojen pohjalta. Espanjassa elokuva esitetään noin kymmenessä kohteessa, Madridin premiääri pidetään kirjallisuuskeskusteluineen legendaarisessa Circulo de Bellas Artesissa (Festival Eñe, 8. marraskuuta).

Näytöksen jälkeen Kinossa on keskustelutilaisuus laatukirjallisuuden tulevaisuudesta. Paikalla keskustelemassa Rax Rinnekangas, Miki Liukkonen, Mikko Aarne sekä Saara Turunen. Katso lisätiedot täältä.


Esityskielet: espanja, ranska, saksa, suomi
Tekstitys: suomi
Kesto: 1 h 30 min

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennukseen oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.
Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi.

 

Lataa...

 

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA